Friday, May 20, 2011

Tak sabar tunggu malam

As salam

Hehehe... tak sabar tunggu malam ni kul 10.15mlm. My beloved hubby balik weekend di umah...horey!!!
Setelah ditinggalkan lebih kurang 2 minggu dapat la jumpa melepas kan rindu... anak-anak pun dah rindu sangat tu, sampai 2 malam lepas naufal ngigau panggil abahnya masa tido. Dah anak rindu takkan maknya tak rindu kan... hehehe

 

Malam ni tinggalkan kejap maharaja lawak kena cargas p amik hubby di airport. weekend lepas sian hubby tingal sesorang di kem kuantan nun.. yang len semua balik umah. Hubby antara anggota yang paling jauh so kalau takat weekend sabtu ahad tu memang tak sempat nak balik. Dah la feri siang je ada so kalau sampai kuala kedah malam sah-sah kena tido dulu esoknya baru naik feri.. habis bila nak sampai umah..pastu ahad malam dah kena ada di kuantan dah.



Dek kerana rindu sangat... petang ni hubby tumpang kawanya sampai KL, amik flight malam terus ke Langkawi. Ahad petang dah terbang balik ke KL then drive ke kuantan. Kami semua dapat berjumpa hanya 41 jam saja sebelum hubby belepas ke KL balik. Tak pa la, janji lepas juga rindu kami anak beranak.

Ini baru 2 minggu tak jumpa nanti mungkin 3-4 bulan skali baru bleh jumpa plak.
 Hari-hari aku berdoa supaya segala urusan aku disini bersama anak-anak agar dipermudahkan. Aku dah set dalam kepala ni,  Tak kan sia-sia pengorbana aku ni pasti ada sesuatu yang baik menunggu aku nanti. Insyallah

6 comments:

  1. 41 jam jgn tdoq tau! rugi! hehehe...
    wey, ang tahan no, klu aku harus s/ada aku ikut @ dia x p!

    ReplyDelete
  2. huu..bestnye dpt jmpe yg tersayang kn..have a great time=)

    ReplyDelete
  3. Moga segalanya dipermudahkan.. Itulah pengorbanan seorang isteri.

    ReplyDelete
  4. @sis shuhada hahaha.... mana bleh ikut weh, berkhidmat untuk negara nih...

    ReplyDelete
  5. @nairaariaa mmg best tapi kojap jer...thanks

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails