Wednesday, May 4, 2011

Tahniah Red Mummy!!!!!!!




Red mummy @ kak red @ RM dah pun berkongsi berta gembira di Fan Page dan twitter bahawasanya RM sekarang telah pregnant

Nampaknya lepas ni lebih murah la rezeki RM yer.... Mesti akan banyak lagi entry yang di sponsor oleh tokey barangan bayi mahupun tokey baju & eksesori pregnant.
Kalau dulu ramai yang dok ikut segala fesyen RM dari baju,kasut,henbeg sampai la ke makeup then lepas ni ibu-ibu mengandung pulak boleh jadikan RM sebagai perujuk untuk bergaya masa pregnant.

Tak sabar rasanya nak tahu update dari RM . Ye lah kan, dulu time ngandungkan abang ngan gegirl RM bukan blogger lagi, tapi ada la jugak baca entry dan tengok gambar time RM ngandung dulu tu... So cute, sebab RM ni kecik molek je orangnya.

Harap semuanya dipermudahkan.....

Sekali lagi

1 comment:

  1. ala best nye...musim mengawan skrg ni...hehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails