Sunday, July 10, 2011

EE BURGER Delivery

As salam
Aku penah crita pasai tempat makan western kegemaran aku di langkawi ni namanya

Ari ni aku nak crita pasai EE BURGER Delivery plak. La ni kan hubby tak dak so aku malas nak bawa anak-anak p makan di kedai sebab si nureen tu terlebih aktifast. Dia ikut mood kadang-kadang ok kadang-kadang mau huru hara jadinya. Untuk mengelak dari menda tak best terjadi aku pun oder chiken chop dari EE BURGER delivery.


Kuah tu dia letak asing la, gambar tu aku dah tuang dah kuahnya.. Ada kentang goreng skit ngan coselow (betul ke eja ni)
Servis pun ok jer.. tak la lama sangat aku tunggu cuma bagi aku lebih syok makan kat kedai la. servis charge untuk delivery ni RM1 ja...

Nampak tak nombor fon nak oder..... 012-4766614
TAPI
Delivery servis ni untuk sekitar kuah sahaja. Kalu korang dok chenang ke, ayer hangat ke, maunya keras kejong ayam tu bila sampai kat korang
eh! 3 layer EE sodap la
Ok! tu saja aku nak crita


2 comments:

Related Posts with Thumbnails