Tuesday, July 19, 2011

Terima kad ucapan Tahniah (aku sedih)

As salam

 Baru terima kad ni ari ahad lepas
Tak tau dalam hati ni rasa gembira ke sedih
Mungkin gembira sebab impian hubby tercapai jugak akhirnya
Sedih sebab akan menjalani kehidupan PJJ selama 1 tahun

Kad tu tujuan bagitau pada waris anggota yang terlibat kat mana nak contact kalau ada apa-apa hal penting yang kita nak tau atau nak bagitau.  Maklumat tu memang penting sangat, sebelum ni aku tak terpikir plak nak tanya hubby tentang benda ni. Dok ingat nanti aku bleh sentisa berhubung ngan skype, fb atau email.... tak fikir ada kemungkinan kami akan terputus hubungan dan masa tu plak ada benda penting yang perlu bagitau.

Esok bertolak ke alor star, rabu ke KL....khamis ke tudm subang...sabtu blik langkawi... harap perjalanan kami sekeluarga selamat pergi selamat balik dan tak sesat di KL nanti.

*Nak beli GPS*


11 comments:

  1. ngee. excited + sedih no... sampai kl bgtau..

    ReplyDelete
  2. klu akak pon gembira dan sedih gak nih.. huhu...
    yerlah nak berpisah sementara dgn hubby kan???
    tp xpelah nureen.. 1 thn jerk kan PJJ???
    lgpon hubby pegi bertugas....
    doakan smoga segalanya dipermudahkan... aminn...

    ReplyDelete
  3. oppsss.... sori erk siti...
    akak tertaip nureen plak tadik...
    konpius nama tuh dgn nureen nasir... hehehe...
    sori yer...

    ReplyDelete
  4. Saya dah alami nya.. semasa melaluinya terlalu lama masa berlalu.. tapi sekarang dah jadi kenangan

    ReplyDelete
  5. semoga hubby ct selamat pegi dah pulang...

    ReplyDelete
  6. @sis shuhada dah selamat sampai lkawi dah...tak sempat nak jenguk pjaya pun

    ReplyDelete
  7. @Zue AnnaLeeya tu la... sentiasa berdoa yang terbaik N semua selamat

    ReplyDelete
  8. @wifenavy tiba masa ct plak... biasa la kan "sedia berkorban"

    ReplyDelete
  9. radin iekin3/8/11 09:32

    huwahhhhhhhhh....sy pon sedih sngat kak bila dpt tau dia dpt pi Lubnan...x pernah terpikir gak...lg pon dia rahsiakan dr sy....huhuhu....akak lg sedih ek...dgn anak2 lg hope akak kuat k

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails