Thursday, June 30, 2011

Pemenang saguhati yang baru

As saalm

Malas dah nak tunggu lama-lama, ct buat keputusan nak cari pemenag baru je lah...
Nampaknya pemenang saguhati tu tak alert dengan keputusan yang ct dah umum.. sebab tu penting yer kita follow blog yg kita join apa-apa CGL, lepas abis CGL result dah kuar ikut suka la nak stop follow ke tak.

OK!
Pemenang saguhati yang baru ialah
:
:
:
:
:
:
:
Peserta memegang nombor 54
TENGOK KAT SINI NOMBOR PESERTA

Emailkan nama, alamat dan nombor tel ke sy_ifal06@yahoo.com
Kalau boleh secepat mungkin sebelum hari ahad.... ct dah nak pos dah ni.
Kalau lambat ct poskan yang mana dah bagi alamat dulu.
 

3 comments:

  1. thniah kpd yg menang~~!

    ReplyDelete
  2. akak ditag..

    http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    jgn lupe tinggal komen kat page ni yer..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails