Wednesday, February 16, 2011

Menang Intrend - OLAY REGENERIST



Pagi ni masuk opis tengok ada surat atas meja dari MEASAT Publication.

 Alhamdulillah...  Ct menang Peraduan dalam majalah INTREND untuk bulan oktober 2010.

Pertama kali Ct beli  majalah INTREND (entry ini) 
Pertama Kali Ct Join Peraduan dalam Majalah
Pertama Kali Ct menang dan hadiah yang agak lumayan bagi Ct.

Kalau di ikutkan dari gambar dalam majalah tu hadiahnya macam ini lah


TAPI

Hadiahnya kena p ambil sendiri kat  pejabatnya di sri kembangan ataupun hantar wakil. Jauh tu... lagipun dia bagi tempoh sampai 8 mac ni ja.. masa tu ct pun tak bercuti lagi.

Ada juga alternatif lain iaitu hantar wang pos then diaorang akan poskan barang tersebut.
Ct nak minta pendapat uolls sapa-sapa yang ada pengalaman tentang benda cam ni...
Ct ingat nak minta diaorang pos jer... OK tak?

note: Betul kata MamaZharfan mudah nak menang peraduan dalam intrend ni.. tapi semua bergantung pada rezeki jugak kan...


4 comments:

  1. WAH BEZNYE MENANG..
    TP JAUH LA PLAK NK NGAMEK NYE YEA
    XPENAH LA MNG THROUGH MAGAZINE

    ReplyDelete
  2. @Nana tu la masalahnya...jauh sgt. ct minta depa pos jer lah.. harap2 ok

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails