Wednesday, February 9, 2011

Duta Cuti-Cuti Malaysia


Aku rasa NANA dah bleh jadik duta Cuti-cuti Malaysia dah... korang cakap jer mana tempat nak p insyaallah dia bleh tolong. Korang p jer godek-godek blog NANA...  dia dah sampai dah semua negeri kat Malaysia ni. Aku semenajung pun tak abis lagi.

Baru ja sat tadi aku publish entry nak mintak tolong bagi cadangan tempat mana best bawa anak-anak holiday.. terus ada komen dari NANA ngan CIK MOT

dua-dua cadang p Melaka.
NANA siap bagi penerangan panjang lebar, dia kata Duck Tour paling best

Aku terus google

kartun gini anak aku memang suka ni

yang kena bayar... aku+hubby+naufal.... nureen free

Kenderaan 2 alam...

Aku pernah sampai melaka tapi tak jalan mana-mana pun sebab ikut rombongan pengantin. Kali ni alang-alang sampai sana rasa nak berjalan puas-puas. Tapi tak bleh lari bajet tu pasal kena plan betul-betul.
Info dari kawan-kawan sangat membantu aku... malu bertanya sesat jalan kan?

OK! nak google lagi tempat menarik kat melaka... skali terjah blog NANA baca pasai Melaka
TQ juga untuk CIK MOT

Note: Percutian ni separuh ditanggung oleh kerajaan


4 comments:

  1. ha, baik p melaka...banyak tempat menarik...anak2 pun tertarik2...kan kan...selamat bercuti...

    hehehe, dia nak kuar dari pulau...kita lak beria nak p pulau sana bulan 7 ni...sekali ngan nana...

    ReplyDelete
  2. alamak hai...
    duta la sangat hahaha
    xde la....duta mana...
    bukan selalu berjalan2 pun hehehehe
    ada duit je abru g oliday
    tu pun dengan abjet yang sangat ciput
    hehee

    ReplyDelete
  3. nana memang rajin citer details pasal tempat melancong nie.. me tengok tahap kerajinan jugaklah.. tapi sejak berblog baru 2 kali jer kot pergi bercuti..

    ReplyDelete
  4. cm best jer nek kenderaan 2 alam tu..huhuh..me xpenah bercuti kt melaka agi..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails