Thursday, February 10, 2011

Aku tak puas hati!!!!


Aku memang tak puas hati!
Punya lah lama aku aku bersengkang mata ngadap lappy pastu tangan aku pulak bersilat-silat ngan mouse ni just ranking ke 71 jer?

Hampeh betul.. aku nak join senarai top ten tu...
Semua nama orang cina ja..

Gara-gara benda ni lah aku blog aku tak berupdate ari ni
 (tapi keja opis dah siap)

Korang nak tau aku tak puas hati kat sapa@apa?
:
:
:
:
:
:
 Benda ni lah

Jom la join skali.... senang ja nak main, cam cari benda tersembunyi jer.. lagi cepat jumpa dan tak banyak salah lagi banyak mata.

Nak main kat mana?
Klik ja kat iklan nuffnang macam kat atas tu

eh! ni bukan update blog ke?


3 comments:

  1. heeee,ingat ape td ^_^

    ReplyDelete
  2. lor ingatka apa la yg tak puas hati tu..hehe.terjebak dahhh... :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails