Tuesday, February 8, 2011

3 in 1


Start ari raya cina  mood berblogging aku dah turun sebab aku kena jangkitan 3 IN 1.
Orang len semua sibuk crita pasai balik kampung, holiday sana sini tapi aku tak dak apa cerita pun sebab aku tak balik kampung atau p holiday mana-mana. Ada jugak la jalan-jalan kot dalam Langkawi ni tapi tak dak apa sangat lagipun orang ramai sangat lah... Kat Petronas tu bersusun keta nak tuang minyak..murah la rezeki peniaga kat sini. tu tak kira lagi kat Idaman Suri, Haji Mail Group... bersepah keta ngan bas.

Sampai ari ni pun 3 IN 1 ni tak baik lagi

Mula-mula kena selsema



Pas tu meleret sampai sakit kepala. Sakit yang amat2 sangat...

Bila dah sakit kepala kuat sangat terus rasa cam sakit gigi pulak. Bila sakit kepala hilang gigi pun tak sakit..
Dah makan panadol aktifast tu hilang jap sakitnya pastu jadik balik... p amik ubat kat hospital pun tak berapa menjadi, just hilang skit-skit ja..

Aku gagahkan jugak mai keja ni, kat opis lagi terasa sebab ekon sejut bangat.. Balik umah kurang skit.



4 comments:

  1. sian..demam pening semua ada ,

    ReplyDelete
  2. sekarang ni musim la kak demam bagai ni. get well soon akak.. insyaallah aminnn..

    ReplyDelete
  3. moga cepat sembuh tau...
    ;)

    ReplyDelete
  4. menjawab persoalan pasal hotel...
    saya duduk hotel lain2 sebab

    1. hotel kat kundasang jarak 2 jam dari kk...mmg stay kundasang semalam
    2. balik dari kk cri bajet otel kat bandar kk plak

    klw kundasang tu mmg booking seminggu awal
    hotel kat bandar kk plak main terjah je...xkisah sana banyak otel..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails