Thursday, December 2, 2010

Reply Komen

SALAM

Disebabkan aku ni pemalas so aku buat la Reply komen cam ni kat kotak komen aku tu.

Kan senang aku nak menjawab komen-komen  dari uolls
klik jer [Reply to comment] terus bleh balas

TAPI























 Bila klik jadik gini pulok!!!!

Benci la.... Tak menjadi

Aku dah tanya ngan tuan punya tutorial tu nape tak jadik... nanti kalo dia balas aku try buat lagi..

walaupun aku tak jawab komen uolls tu tapi aku tetap balas dengan kunjungan ke blog uolls so jangan marah yer... nanti aku jawab komen tu.

Tau tak kat mana ada lagi tutorial untuk buat menda alah ni..


8 comments:

  1. kat mana tutorial reply komen tu?nak wat jugak arr

    ReplyDelete
  2. @*Miss Geli^

    kak, kat sini http://msueroomz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mungkin ade kod yang tertinggal atau tersalah paste...

    ReplyDelete
  4. nak buat camtu gak la.... senang!!!

    ReplyDelete
  5. ni mmg klako ahhahahahha

    ReplyDelete
  6. @Zaidah
    entah la... naik juling gak mata ni dok tenung kod-kod tu...

    ReplyDelete
  7. @cikpia
    jom pakat buat secara berjamaah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails