Monday, April 26, 2010

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Sapa nak Cadbury chocolate??? Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

SALAM

Semalam my hubby cakap dia teringin nak makan cokelat... (eee..ngidam ke hapa dia ni??) tapi memang pun rasanya dah lama aku tak p beli cokelat..last bulan lepas kot masa pay day..tunggu gaji la baru leh borong kan? Biasanya aku p beli kat

Penah sampai tak kat sini?
Macam-macam Cokelat ada kat sini.... dalam negeri? luar negeri? pun adaa..
Pung.. Pang.. Gedebuk...Gedebak....
Habis RM50++
Selalu hubby aku ni minat giler ngan Ferero tapi kali ni Tudor Gold pulak..
Tapi aku ngan Naufal tetap setia dengan Cadbury...


Ini lah sedikit kelebihan tinggal kat langkawi ni..
Ada sapa-sapa nak mai Memborong Cokelat kat Langkawi??? Aku boleh uruskan...
Tapi aku tak lupa kat uolls.... Nak ke Cadbury???
Uolls kenalah jadik Visitor aku yang ke 3333 then Print Screen dan buat 1 entry di blog uolls dengan tajuk "saya nak Cadbury Chocolate"
Jangan lupa bagi link uolls kat komen box entry ni supaya senang la aku nak terjah.

Itu saja untuk kali ini.....




9 comments:

  1. duk langkawi yer?
    nnt leh la ko bawak ahkak jalang jalang kat lengkawi bila ahkak sampai sane ye

    ReplyDelete
  2. ~mis geli~ ok kak, sampai sini roger ar..

    ReplyDelete
  3. Sgt2 obses dgn CHOCLATE ... huhh

    ReplyDelete
  4. ooo..akak duk langkawi..bestnye hari-hari leh makan coklat...
    actually, memang ngidam nk g langkawi..tpi xtau bila leh sampai..huhuhu

    ReplyDelete
  5. lamanya ksari xpegi langkawi..teringt coklat2 yg best sgt kat sana...

    ReplyDelete
  6. ai nak join nie my link

    http://anakku-een.blogspot.com/2010/04/saya-nak-cadbury-chocolate.html

    ReplyDelete
  7. ai saya jd visitor awk yg ke 3333..plz check my link

    http://anakku-een.blogspot.com/2010/04/saya-nak-cadbury-chocolate-saya-visitor.html

    ReplyDelete
  8. yummy3x!
    terliurnya tengok coklat.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails