Friday, April 16, 2010

✿Pemenangnya adalah........✿

SALAM

Sebelum tu kita ct nak bagitau siapakah lelaki misteri tersebut

NaMa: E_QROMI

Hubungan ngan Ct: ADIK (yang bongsu)


senarai calon-calonya


dah siap tulis nama, then...




Semua nama ada kat sini yer...

DAN 3 YANG BERTUAH ADALAH


video
TAHNIAH!!!!!!
Syakila
Nadya
ezah_leo
Kepada Pemenang sila email nama. alamat dan no tel pada ct di sy_ifal06@yahoo.com
untuk urusan penghantaran hadiah..... mungkin selasa depan ct akan pos hadiah tu...

Tata!!!!!


5 comments:

  1. salam...
    ala mak...ong talak mali ma....

    ReplyDelete
  2. tahniah buat pemenang,hadiah2 tu comel sgt...

    ReplyDelete
  3. nadya tu cik nad ker org len???huhuhuhu sebab xda link ke blog mana2 so tkt silap org jer..huhuhuh..

    ReplyDelete
  4. uiksss..menang ke? ehehe.. mekaceh.. hehe.. dah email akak.. ^_^

    ReplyDelete
  5. yea~~~~~~ saya dah hantar maklumat ke email kak CT....


    TQ YEA~~~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails