Thursday, April 15, 2010

✿CONTEST LELAKI MISTERI?????✿

 
(sekadar banner tiada kaitan dengan movie ini)

Sudah tiba masanya CT pulak yang buat contest (selalu join contest & giveaway orang lain) sempena Follower CT yang dah mencecah 100 orang lebih. Terima kasih kepada yang sudi Follow CT so jom beramai-ramai join CONTEST LELAKI MISTERI?????


1. Kenal  lelaki kat gambar diatas ini? Siapakah namanya dan adakah dia ada apa-apa hubungan dengan CT jika ada apakah hubunganya..uolls faham tak ayat ni?.......Letakan jawapan dalam N3 uolls
HINT: FOLLOWER (cari kat senarai follower  atas tu gambo lelaki ni then uolls dapat tau nama dia)
2. Buat N3 tentang CONTEST LELAKI MISTERI dan link ke N3 ini..
Letak banner jugak yer (banner sahaja)

3.Jadik Follower Naufal N Nureen (blog ni la...) ~ Wajib

4.Letak banner di sidebar ~ Wajib

5.Add dalam bloglist anda ~ Tak Wajib

6. Tinggalkan jejak (link N3) di ruangan komen (shoutbox tak diambil kira)

 ♥TARIKH TUTUP: 15-APRIL-2010 ♥ 

♥HADIAH♥
✿MISTERI✿
sebab contest pun misteri
 Untuk 3 peserta dengan jawapan yang betul. Jika lebih dari 3 yang betul sistem undian akan dilakukan

27 comments:

  1. waaaaa~ aku tau siapa lelaki itu.. bg la aku masuk kontest ni, wei! hahaha..

    gud luck kat semua orang ye..

    p/s: kim salam kat si dia.

    ReplyDelete
  2. nak join..tp tggu..huhu..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. taylor 3.. :)

    x shoutbox so shout dkt sini..hehehe

    ReplyDelete
  5. adoila..baru ja study syarat2 nak join contest nie..cait..xleh join la pulak..ooohh..sy sangat frust..sy nak join..bole la..bole la..plezzz...(@_@)

    ReplyDelete
  6. Ilah join..

    http://rosilahi.blogspot.com/2010/03/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  7. bro join

    http://taufidris.blogspot.com/2010/03/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  8. salam join gak..

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/03/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  9. nie mesti abg u nie.. hahaha

    ReplyDelete
  10. saya join dah

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  11. http://izancute.blogspot.com/2010/03/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  12. zai join

    http://zaikulim.blogspot.com/2010/03/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  13. zairie~ ct anak sulung mana ada abang... jom la join

    ReplyDelete
  14. SAYA NAK JOIN GAK..

    http://duniacontestnoorafzan.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  15. saya join ye.. saya follow guna nick fiezah91.. kalo ada yg kurang bagi tau ye ^_^

    http://onlyfiezah.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  16. saya dah join.. semak yer:-

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  17. salam

    join gak

    http://putrinian.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  18. salam

    join gak

    http://putrinian.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal kak ct,sy join gak ya...

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    tq

    ReplyDelete
  20. salam
    join ye
    http://arissasoleha.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  21. Salam...Mama Damia join jgk contest ni!heheheh....silalah terjah n3 ye!tq

    http://ayuidris.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  22. Salam, saya join contest...

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    tq so much!!!

    ReplyDelete
  23. da dapat tangkap da mamat dalam gambo diatas...
    harap2 tuan rumah dapat terjah ke rumah saya untuk mengenalpasti pemangsa..heheeheheh

    da jdi follower CT...
    NAK JOIN KONTEST NI...

    http://budakbuchuk.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  24. waaahhh..mcm menarik jer. hehe. gud luck pada semua peserta. :)

    ReplyDelete
  25. salam..
    kita nak meriahkan kontest ni..
    ni link blog pak long...

    http://paklongsifu.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete
  26. salam..
    elyn join juge contest ni..
    check out my permalink k..

    http://xylenedz.blogspot.com/2010/04/contest-lelaki-misteri.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails