Monday, April 12, 2010

♥ baru dapat kaki ♥

SALAM

Adik Nureen sudah 11 bulan lagi 1 bulan @ 3 minggu (dari n3 ni ditulis) adik nureen akan menyambut Birthday yang pertama.....WEEEE....
Sekejap ja rasanya,pejam celik pejam celik dah hampir setahun
SHARIFAH NURREN HUMAIRA hadir dalam hidup aku dan Hubby.
So, sekarang adik nureen dah mula berjalan walau pun terkedek-kedek then stil jatuh-jatuh tapi tak pa la kan... masih dalam proses belajar
Hope Birthday nanti adik dah cekap berjalan sebab adik akan dapat hadiah istimewa daripada NURSE kat klinik.......suntikan 1 tahun (tak tau pulak aku apanamanya) jangan nangis yer NUREEN....
video
Aksi di taman


video
tatih adik tatih....


1 comment:

  1. ms baby sape pun akn rs camtu..lambatnya nk beso ank nie..tup2, pejam celik pejam celik dh beso ank hg..selamat menyambut hari ulang thn yg ke 1 thn..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails