Tuesday, April 20, 2010

♥Buffered Earnings Prudential♥

SALAM

Rasanya dah lewat skit dari yang lain.. (dah ramai yang dapat) tapi aku nak crita jugak la kat sini
Kalau uolls ada add aku kat FB (cepat add kalau belum) uolls leh nampak aku punya status nak dapatkan BUFFERED EARNINGS dari NUFFNANG

then pagi ni hajat aku termakbul juga walaupun hanya 1...(jadi la kannnn)

nak jelas sila klik

PRUDENTIAL MY CHILD so bila uolls jengah tanah jajahan aku ni uolls boleh nampak kempen tu antara n3 aku... cam ni

kadang2 ada gambo shila majid.....

uolls boleh jelajah lagi kat kempen tu sebab banyak info berguna yang uolls boleh tahu disitu terutamanya tentang pelindungan atau tabungan untuk anak-anak uolls dimasa depan untuk pembelajaran diorang... tentulah benda ni penting bagi uolls sebagai ibu bapa (bukan ibu bapa pun sama jugak)sebab dimasa depan kos pengajian akan meningkat. Disini uolls boleh membuat sedikit pengiraan untuk kos pengajian anak-anak seperti ni..

boleh pilih sama ada luar negeri atau local..

Pengiraan kasar akan terpampang tapi kalau uolls nak lebih detail boleh jenguk DISINI

Uolls jugak boleh menyertai Contest DEAR NESTLE PRU my child

 uolls berpeluang memenangi RM30,000 untuk Education Saving Plan... bukan untuk sorang jer tapi 3 pemenang..(banyak skit peluang)

uolls akan jumpa cam ni kalau nak join Contest tu.. jangan lupa join tau..

Untuk yang baru menjadi ibu bapa pada atau akan menjadi ibu bapa pada 1 April hingga 30 jun 2010 boleh dapatkan FREE protection For your newborn baby....hanya dengan mengisi sedikit butir-butir peribadi then submit form..
Banyak lagi yang uolls boleh dapat jika klik kempen PRUDENTIAL yang terpampang kat tanah jajahan aku ni... so apa tunggu lagi, pakat ramai-ramai belek-belek mana tau, kot-kot ada plan yang sesuai untuk uolls..
Setakat ni dulu...tata

P/s: adik aku (bujang lagik) ada masuk plan PRU bila accident senang ja klim...nak tau crita klik sini





1 comment:

  1. yea! aku kelik shiela majid!

    tahniah wey!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails