Thursday, April 22, 2010

♥Honda Freed♥

SALAM

Pagi tadi belek-belek paper BH jumpa iklan HONDA FREED yang baru dilancarkan....

aku suka yang Mugen... Cantik!

Nak warna lain pun ada

Sangat sesuai dan selesa untuk Family
Apa yang aku suka ialah

 AOTOMATIC SLIDING DOORS WITH REMOTE CONTROL
The automatic sliding doors makes getting in and out easier especially in tight parking
situations. The doors can be opened via remote or from the driver’s seat. The automatic
sliding doors are also equipped with anti-pinch sensors that reverse the closing process
when an obstacle is detected.

EASY ACC ESS AND LOW TAILGATE OPENING
Load and unload cargo easily with the low tailgate opening. The side door opening
width of 600mm allows easy access to the second and third row of seats too.

ONE STEP LOW FLOOR WITH GRIP ASSIST
Children and the elderly will have no trouble ascending and descending
with the Freed’s one step low floor and grip assist (height of 1010mm).
Ada banyak lagi specifikasi yang uolls boleh tengok di

http://www.honda.com.my/


Nanti nak p tengok kat Showroom pulak
Tata....




11 comments:

  1. honda freed? waa beratus rauts ribulah agaknya? buat masa ni uncle berkenan dengan nissan cube terbaru.. ini kalau family besar ok lah..perghh tuan umah macam berminat jer??? hihihi

    ReplyDelete
  2. uncle~ rasanya harga kat langkawi pun mash ratus ribu.. family kecik pun boleh,nnt boleh diperbesarkan family tu.. minat tu mmg la tp syg lagik jazz ct tu...

    ReplyDelete
  3. parahhh !! kalau rega kat langkawi dah tinggi apatah lagi harga di tanah besar..hoda jazz kat langkawi berapa RM ek?

    ReplyDelete
  4. wow! best nya kalau dapat pakai kete HONDA

    daku mampu beli motor honda sajok hehehe

    ReplyDelete
  5. ~tinie~ janji honda.... ct dulu pakai honda EX5 ja..

    ReplyDelete
  6. menari.. best.. tapi tak mampu beli.. hahah

    ReplyDelete
  7. shantexxx...
    mesti regenyer cantik gak tu, hihihihi..
    kite mampu pandang dr jauh aje la..;p

    ReplyDelete
  8. hala2 tp la ni hang pakai honda JAZZ.. jeles2 hehe.

    ReplyDelete
  9. hye!

    i love honda!..depan mmg menarik...cuma tingkap kecik kat blakang tuh nampak cam kelakar sket...hehehe...apapon H badge mmg the best...

    ReplyDelete
  10. ~Pensil kayu,amirah~ insyaalah 1 ari nanti lebih dari ni uolls dapat beli..amin

    ~liely~ harganya dalam 11X++k tp kat langkawi ni murah skit sbb duty free

    ~kak da~ klu dok luar mmg tak merasa la aku...city hang pun aku tak mampu

    ~iMANJA~ ye la ct pun baru perasan tingkap tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails