Tuesday, November 2, 2010

Tak Payah Mainan Mahal-mahal

salam

Ct ni tak selalu beli mainan kat anak-anak.... kalau beli pun yang biasa-biasa ja. Bukan kedekut duit tapi bila dipikirkan balik permainan tu hanya akan bertahan paling lama pun 3,4 hari pastu mesti dah tak sempurna dah... tak tau la cam na diaorang ni main... Rasa rugi pulak, lebih baik spent duit tu beli makanan or simpan untuk keperluan sekolah diaorang nanti. Dalam tak beli tu pun dah sebakul mainan naufal tu tak dikira lagi yang dah ct amik buang yang mana-mana dah hancusss..
Nureen pulak sekatil (babycot) penuh dengan anak patung teady bear yang abah ngan opahnya beli... aku memang tak beli lah sebab aku tau nureen tak suka main teddy bear tu, dia lebih suka main mainan naufal yang dalam bakul..

Walaupun tak de mainan yang mahal-mahal tapi anak-anak ct stil leh main dua-dua orang depa dengan gembiranya...
tengok!
:
:






semua ni dibawah pengawasan ibu bapa


3 comments:

  1. sama la..dulu aku beli teether la, pastu mende itik kuek kuek tu, pastu menadalah ape tah aku beli, takmo nyer dia..

    tau apa yang dia suka main, gigit?

    beg duit daddy dia ngan hp aku..

    amik kau..main la

    ReplyDelete
  2. haha..budak2 memang kreatif bab2 mainan ni. semua boleh dijadikan permainan...i like :P

    ReplyDelete
  3. comey2!!!!!!!!!!!! seyes sy gelak sorg2 tgk gmab2 ni huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails