Saturday, November 27, 2010

Gadis Bawah umur berjoget lambak

SALAM

Semalam dah siap masak aku pun lepak-lepak depan tv tengok Buletin utama, Dah jadi kebiasaan aku bila masuk segmen sukan ja aku mesti tukar chanel lain, tak berapa minat la lgpun hubby p mandi
(baru nak p mandi????) kalau hubby ada dia tak kasi aku tukar chanel.
 Dok tekan sana sini  tp satu pun tak menarik minat aku... then aku tinggalkan tv dengan chanel Astro yang ada klip-klip vidoe lagu budak-budak AF (tak ingat chanel apa). Aku p iron baju dalam bilik...
Dari dalam bilik aku dengar dengan jelas lagu Akim (tak ingat tajuk jugak) alah yang Akim bawa teddy bear besar ngan moto tu... pelan lama pelan kuat lagu tu, aku syal naufal kuatkan volume sebab dia memang suka lagu tu. Aku pun jenguk la kat depan tv.....
Sekali aku jumpa
:
:
:
:
:

video


video
Ini pulak lagu shahir..... tapi sebab lagu tu mendayu-dayu so tak best sangat kot nak berjoget

sory tak berapa comel video ni, amik pakai hp ja..


1 comment:

  1. tak pandan dengan kecik..pandai sungguh dia

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails