Wednesday, January 27, 2010

✿InTeRioR DeSigN ✿

SALAM

My Cousin ♥ Shuhada ♥ baru beli umah sendiri dan sekarang ni dok tengah make-up umah la...
biasa la.. dah la umah cantik,lokasi pun cantik dan harga lagi la cantikkkk...
huhuhu...aku mmg jeles ngan umah dia
tak caya? tengok ni...


   Berlapis-lapis lagi...nak naik atas pun pakai lif.. (aku cong jer)

Kak Da! ... umah besaaarr... cam tu kena interior design cam ni..










 kalau la cam ni, asal aku p KL mestia aku p umah hang walaupun jauh then kena bayaq tol banyak kali
hehehehe.....♥♥♥♥


5 comments:

  1. fuyooo macam istana lah! :)

    ReplyDelete
  2. Kat mana umah dia ni? Cantik designnya. Giler arr interir design camtuh. klw jd wner rumah mau tak kuar2 rumah nih. heee

    ReplyDelete
  3. hala hala terharu betoi la. ada entry khas utk ceq no. TQ2. Kda suka hat simple ja.. tapi gempaq la.. haruss.

    ReplyDelete
  4. fazemy- kat kota warisan..tapi design tu cadangan ja...

    ReplyDelete
  5. cantik maaa~~
    kalau kazen kak ct nak interir itu macam, jawabnye, beriban-riban jugak abes tuh..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails