Wednesday, January 13, 2010

COBALAH JADIK KREATIF SKIT

SALAM

Di suatu petang yang indah....ari cuti. Lapar la pulak, nak makan apa yer? aku pun p la selongkar satu sudut yang di beri nama dapur...


jgn tertipu ni bukan dapur umah aku

aiseh... bekalan dah abis la...
abah: Dah abis ke? napa tak beli?
mak: lupa la, slalu beli kita ja yang makan anak2 takmo
abah: Klu kosong cam tu mmg budak2 tak mo, cuba la kreatif skit baru depa syok
mak: kreatif? cam na?
abah: tu...cari lam tenet nak wat cam na....

Dan akhirnya ni yang aku dapat


Uolls rajin ke nak wat cam ni?


7 comments:

  1. cute lah! ieda mmg suker bab buat camneh tapi sebab keje kan...cancel lah! huhuhu!!! pemalas sebenornyer aku neh! ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tak kreatif pun aku malas. lagi nak kretip2!
    kim salam syed, weih.

    ReplyDelete
  3. yg rsa x sanggup lak nk mkn sbb syg dh hias lawa2.. hehehe

    ReplyDelete
  4. iedaLUVsham - mak2 yang keja ni mmg mejoritinya malas...lain la klu ada bibik...

    ReplyDelete
  5. aSaDa - buat je pameran lam lemari cam set2 vantage tu.

    ReplyDelete
  6. kretif sgt la pulak camtu..xjd nk makan dh lawa2 kan..

    ReplyDelete
  7. salam kenal....cantik la wooowwwww
    tapi sempat ker nak buat take time nanti boring2 dak2 tunggu lma...heheheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails