Tuesday, January 5, 2010

BILIK KU SYURGA KU

SALAM
My cousin (the somellomels) ada criter ttg wish list utk 2010 ni nak dapatkan bed for daughter nya (kakak sufiyah) so kena sangat la coz aku baru jer dapat e-mail gambo2 deco bilik untuk anak2.. Aku tempek la kat sini untuk tatapan,cetusan idea,renungan,menjulingkan biji mata, melelehkan air liur uolls
so... pilih2 mana yang berkenan di hati....

FOR GEGIRL


sejuk jer mata memandang


damainya..

sesuai gak tuk mummy  & daddy

FOR BOBOY


ala2 country...abaikan onk2 atas bike tu


Cam kat umah ladang


minat bola ni..



yang cita2 jadik tokey bengkel or F1


cantik jugak ni..


nice..cam di sarkas


camping pengakap..hehehe

Kalau ada yang minat dan nak deco bilik anak cam ni jangan cari aku la coz aku pun tak tau mana nak dapat perabot cam ni... ni just utk uolls top up idea2 lam kepala tu.
Rasanya ni Obersi punya ni....

P/s: amacam kak da? ada yang bekenan?



4 comments:

  1. cantek deco biru laut tu ngan deco tema chess tuu..tringin gak..

    ReplyDelete
  2. weih, gud idea.. hehe mmg nak cari deko utk dinding pun.

    ReplyDelete
  3. ibu nafis- yg biru tu mmg cantik rasa syok je nak tido..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails