Monday, January 4, 2010

HARI BERSAMA KELUARGA

SALAM


Penutup kepada tahun 2009 MAWILLA 3 ada buat family day di


sorry model over saiz

Ini family day yang kedua semenjak aku keja kat sini 2 tahun dah….but ni yang pertama aku join. First dulu aku tak join, tapi kenapa yer??? Malas tah, la aku pun tak ingat dah tapi yang pasti aku mesti ada sebab musababnya..Kena ada kat sana kul 8.30 pagi tapi biasa le.. kul 8.45 baru sampai alas an singgah kedai beli nasi kat anak mak dan abah he.he..


Sampai jer paking dah hampir Full (ramai yang dah sampai ni..) then cari le pot mana nak lepak… tumpang sekaki ngan budak Ain (opis tadbir) sambil gomol2 anak dia si Alia yang tembam tu (lupa nak amik gambor plak)…..

Pastu banyak la acara2 sukaneka yang bermula…. Naufal si abahnya suruh masuk kutip gula2 tapi…. Hammmmpeeeeh……. Tak daknya rebut gula2 tu bila tengok ramai budak2 bleh buat selambe jalan2 kot lain sambil cari aku…si abah beriya-iya suruh anak kutip anak tak pandang pun gula2 tu….

My hubby masuk sepit kacang, alah…. nama pun kacang tentu KACANG jugak kan??? Sekali Kau…. Sepit kacang guna chop stick (yang cina guna tuk makan mee tu…) kacang tu plak kacang apatah yang kulit dia licin… habis.. cam no nok buek tu? Terkial-kial la jawabnya…. Bleh 5 biji jor…confirm kalah.


larikkkk...... isk, isk susah nya.. kang aku amik ngan tangan kang...
 
Ari tu aku ngan my hubby memang bertuah coz dua-dua dapat cabutan bertuah… ada orang jeles haaa…haa….(kak awin n da geng) Sapa suruh p toilet time orang umum nama 3x ja.. pas tu burn la..


Ni la hadiahnya....


seronok tak hengat...


me...my son...
 

Apapun BYE-BYE 2009 WELCOME 2010….
 
Pesanan penaja: azam 2009 dah tertunai ke? Atau carry forward ke 2010. Ikut suka korang la..
 


3 comments:

  1. haha hepi tak ingat.. mana si nureen? bestnya g tepi laut.. huhuhu rindu!!

    ReplyDelete
  2. kaka da~ mai la umah aku, leh berendam puas2

    ReplyDelete
  3. aku tak jeles pun tak dpt gift fmly day tu...aku pi tandas mn nak dengo nama aku dipanggil..sedekah ler pd yg memerlukan,nnt ada duit aku bli sendiri,kumpul sket2..wassalam

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails