Wednesday, January 27, 2010

✿cabutan bertuah di Yanmieonline.com✿


SALAM

Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama

untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di  

Cobaan nasib selepas First time dapat hadiah lucky draw... mana tau kot2 kali ni bertuah lagik
tak rugi pun mencuba kan?
Aku dapat tau adanya lucky draw ni dari SHUHADA...dia tinggal pesan kat shoutbox aku suruh tengok n3 baru dia...pandai noooo...nak aku masuk then jadikan dia referer..
Uolls mesti join lucky draw ni  then semestinya letak CTNURKHIJAH sebagai referer anda
Apa tunggu lagik tarikh tutup pun dah nak dekat ni......31/01/2010 pukul 11.59 p.m


4 comments:

  1. myna pun ada join contest nie.
    gud luck ya pren..insyaAllah :d

    ReplyDelete
  2. salam...

    thanks dh join, gud luck yea...

    ReplyDelete
  3. weih.. tq2.. jomla join.. mana tau luck, kan? gud luck!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails