Wednesday, February 8, 2012

Mee Udang Mak Jah... Terbaaaikkk


As salam

Dari KL kami gerak ke Taiping Umah MIL & FIL
MIL & FIL keja jual santan segar di pasar Taman Kaya Taiping tu.
Dah boring-boring dok kat umah kami kuar le jalan-jalan...tak tau kemana hubby drive jer ikut suka ati dia..then nampak Singboard ke Kuala Sepetang memang tak tau pun ada apa kat situ tapi redah jer...

Dari jauh nampak ini
Hubby cakap dia penah tengok kedai ni masuk rancangan makan-makan kat Tv.
So wajib la kita cuba yer dak?
Elok la perut pun tengah bunyi minta di isi

Tengok menu semua berasaskan Udang jer..harga pun bleh tahan jugak
Laki bini oder Mee udang Special dan Naufal Nasi Goreng telur mata

Ini lah rupanya Mee Udang Special.....kenapa special?
sebab udang dia besaq-besaq
rasanya ada dalam 7-8 ekor udang dalam mee tu...Selak Udang baru nampak Mee

Hahaha.. ni special jugak.. Nasi goreng dalam sampan
Naufal suka jer tengok nasi tu dalam pinggan bentuk sampan cenggini
Kat mana yer ada jual pinggan cam tu..Nak beli la..hahaha

Yummy......

Pergh....meleleh air liur tengok gambaq-gambaq ni....nanti balik Taiping tempat ni mesti wajib singgah ni.

*ada bagitau kuala gula pun tempat makan best*


2 comments:

  1. Amboi sedapnya.. Nak try jugak..

    ReplyDelete
  2. Perghhhh!!
    Udang dia terbaik lah.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails