Tuesday, September 13, 2011

10 lipstik avon sudah sampai

As salam

TQ Wansteddy sebab bagitau kat ct pasal hadiah ni... sehari sebelum cuti raya ct dapat hadiah ni di opis.
Ini ct menang dari Cosmopolitan.. First time join terus ada rezeki ngan cosmo.

Dapat 10 lipstik  avon tapi dalam gambar tu ada 7 ja sebab member opis dah beli 3 dah
Alah jual murah-murah ja lagipun mana habis ct nak guna semua ni sekurang-kurangnya dapat balik kos pos barang tu.
Balik kampung raya ari tu dah kasi kat mak ngan mak mertua sorang satu then ct guna 1.. ada lagi 4 kat ct. tengah pikir nak buat apa ngan 4 lagi tu , ct memang tak guna semuanya sebab avon ni cam kurang serasi skit ngan bibir ct ni.. jadik kering...
Nak buat giveaway kot.. tapi tunggu la bila free skit.

*yang tak best sekarang susah nak dapat Cosmo kat Langkawi ni. dah tanya pada Cosmo cam nak nak langgan tapi dia suh call plak.. tu yg malas tu nak call sana sini* 


3 comments:

  1. wahh..best nye sis..
    rezeki2..hikhk

    ReplyDelete
  2. tahniah ct.. dah terjebak jugak hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails