Friday, September 24, 2010

Contest Nescafe Gold Mug

SALAM

Uolls ada tengok tak iklan ni di TV

video



Macam mana nak join?

Beli mana-mana produk Nescafe
Isi borang peraduan dengan mengira Jumlah GOLD MUG dalam gambar
Sertakan Pek luar @ Pembalut @ penutup sentap sebagai bukti pembelian
Pos borang uolls

Peraduan ni bermula dari 1/10/2010 hingga 31/12/2010.
Belum bermula lagi tapi uolls dah boleh kumpul bukti pembelian then isi borang siap2 macam aku ni.

Bukti Pembelian

Isi Borang

Ct belum pos lagi, mungkin minggu depan tunggu 1/10/2010....

5 orang yang bertuah akan dipanggil untuk ke pusingan cabaran minda Nescafe bagi merebut peluang memenangi hadiah utama iaitu
1 GOLD MUG EKSKLUSIF yang bernilai RM100K
Hadiah mingguan pun best jugak iaitu Loket berbentuk GOLD MUG bersama rantai yang bernilai RM3K

Borang boleh di DOWNLOAD DI SINI atau ambil di kedai @ pasaraya yang jual produk nescafe

Nak tau lebih detail jom terjah di http://www.nescafe.com.my/nescafe_gold_mug.html


5 comments:

  1. wah..wajib join ni..thanks for info

    ReplyDelete
  2. wahh!!! smgt kak CT heeheh..gudluck yerrrrrr!!

    ReplyDelete
  3. pergh!!! menarik gila nie!!!! thanks.....

    ReplyDelete
  4. join jugak, tapi konfius sikit, aku kata mug itu ialah 15, tapi ada orang kata 16, kira sekali yang dalam kotak tu..
    camano... ct buat berapa..? :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails