Wednesday, August 25, 2010

♥ Nuffnang merajuk ke marah? ♥

SALAM

Aku tau uolls pun tau (apa kebenda aku ckp ni?) bahawasanya blog aku ni hanya blog picisan ja.. Nak dapat visitor 200 sehari pun payah tambah pulak uniq visitor. Oleh sebab itu nuffnang pun macam segan nak kasi aku Buffered Earning (BE).
Wahai Encik Nuffnang jangan la macam tu... saya janji saya kan selalu update blog untuk dapatkan visitor yang banyak.Sekarang pun saya buat entry baru walau opis hour (keja dah siap dah).Saya akan selalu blogwaking, publish entry-entry hangat dan sensasi.... saya pun nak rasa jugak terima cek dari nuffnang.

TAPI
Aku tertanya-tanya sekarang ni kenapa BE aku ni dah lama tapi tak jadi ME pun... Iklan tu pun dah tak muncul kat blog aku.Adakah Nuffnang merajuk or marah kat aku?


BE tu pun dalam 2 ari je gerak pastu terus keras kat situ.. Aku ada buat salah apa-apa ke kat nuffnang?
Tadi aku dah hantar tiket tanya tentang masalah aku ni, nanti bila nuffnang jawab balik aku bagitau uolls yer..

Uolls nak tau dak?

Tak nak?

Nak ke tak nak aku nak bagitau jugak!

4 comments:

  1. hoyeh!
    kie-yu nak tau gakkkk
    update me yeah ~

    ReplyDelete
  2. kie-yu ~ akan di update jika kemalasan tak bertandang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails