Wednesday, June 16, 2010

Cara Terbaru Menjana Trafik melalui Wawwi.Com


SALAM

Uolls perasan tak ada satu wiget baru kat kanan sidebar aku. Cam ni ha..

klik kasi jelas (yg dlm bolatan tu)

Uolls hanya perlu mendaftar dengan mengisi borang kat bahagian bawah tu pastu dapatkan kod html then paste kat sidebar uolls.. Dicadangkan kat bawah shoutbox uolls tp jgn buang pulak shoutbox tu..
Dah pasang wiget tu jangan dok saja plak, harapkan trafik masuk sendiri tp uolls kena jugak blogwalking melalui widget tu ngan klik sekurang-kurangnya 2 REF uolls sehari.
(aku tak dak REF lagi sbb tak do sapa nak jadi downline aku lagi so sapa-sapa yang baik hati daftarlah bawah widget aku tu)

Aku pun baru ja daftar, Kalau uolls nak lebih detail boleh p jengok kat
Pastu daftar kat blog aku tau.... baru aku leh blogwalking ari-ari kat blog uolls
Jangan lupa join jugak Cabarannya yang boleh dapat mata sehingga 5K

 Nak tau tentang cabaran KAT SINI
Nak tau Cara Pasng Widget KAT SINI
Nak tanya apa-apa KAT SINI

Yang best tu mata-mata yang terkumpul boleh ditukar dengan duit dan trafik yang mencanak-canak naik tu tentu turut mengundang Buffered Earnings dari Nuffnang...Duit lagi kan???
Sistem ni jugak tak menjadi kesalahan pada uolls yang dah join Nufnang sebab uolls bukan suka2 klik iklan2 tu tapi tambah trafik....

RUGI SAPA TAK JOIN!!!!!!
JOM JOIN!!!!!!!!!!!!!




6 comments:

  1. hmmm dh bnyk aku tgk tepek wawwi ni tp aku cam mls pulak... hehe.
    tp xpa, aku support hang, don wori kazen!

    ReplyDelete
  2. mcm mana ni??
    tak berapa nk fahm la..

    ReplyDelete
  3. Salam sejahter, terima kasih atas penyertaan. erm rsanya dah ke belum saya tinggalkan jejak komen.. anyway kredit seperti yang dijanjikan telah dimasukakan :-)

    Sudah ada 1 blogwalker mendaftar tu. sikit masa lagi penuh lah tu.. :-)

    Teruskan blogwalking. :-)

    ReplyDelete
  4. kak da~ aku try ja.. tp aku rasa blogwalking cara lama lebih mesra alam...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. cik paro~ ct pun baru cuba dan itu yg ct paham tp kalau nak tau lebih lanjut leh terjah kat
    http://dahliajournal.blogspot.com/2010/06/info-terkini-wawwi-matrix-blogwalking.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails