Tuesday, November 17, 2009

"BABY IN BABYKIDSLOVE APPARELL"

NAMA: SHARIFAH NUREEN HUMAIRA BT SYED SAIFUL AZLY
TARIKH LAHIR: 02 MEI 2009
NAMA IBU: SITI NURKHIJAH BINTI FISHAL

Kontest lagi..... rasanya ni antara yang paling senang uolls nak join coz syarat-syaratnya adalahtersangat la mudah...(terutama bagi blogger-blogger baru cam kite). Babykidslove online boutique buat satu kontest sempena 5 bulan beroperasi. Inilah syarat-syaratnya

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Babykidslove Online Boutique dan mesti add http://babykidslove.blogspot.com/ kat blog link uols.
Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan paste kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog babykidslove online boutique.
Ketiga : Buat entri dan Uols uploadlah gambar baby uols dengan menggayakan LEGGINGS@TIGHTS. Tak kisahlah uols beli leggings & tights tu kat mane janji mengikut syarat saja. Jangan lupa letakkan nama baby, tarikh lahir dan nama ibu ye....
Lastly : Sila hantar link entry anda ke babykidslove@yahoo.com

Kat atas tu baby kite lee... adik nureen


1 comment:

  1. comeynya nureen, pandai dia bergaya. hope leh menang la.. hehe.
    p/s: blog ang pun comey..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails