Wednesday, November 11, 2009

Apasal lebih ni...????


Bila semak balance dlm bank ari ni ada plak duit yang masuk 5hb lepas….. Aik, duit apa plak ni? Pikir punya pikir rupanya baru teringat bln ni first income dari rumah sewa. Rumah yang my hubby beli baru je siap bln jun ari tu amik kunci, seronok juga la bila p tengok-tengok umah. Ni la aset termahal yang me & my hubby dapat beli (setakat ini)

Crita ttg umah ni ada yang best ada yang tak best. Yang best coz ada harta sendiri dan yang tak best tak dapat tinggal kat umah sendiri..hu…hu..hu…
Umah tu kat Taman Bujang Indah, Lembah Bujang Daerah Sungai Petani Kedah. Hadapan MRSM dan UITM Merbok. Me & my hubby tak dapat tinggal kat situ coz tempat kerja yang agak jauh, me & my hubby keja under MINDEF so kena ada kem-kem askar la baru bleh bertukar.So keputusanya kena sewa je la, walau my hubby berat ati nak sewakan.

1 comment:

  1. wuiks. cantek umah hang.. besaq gak eyy.. jeles2...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails