Tuesday, October 30, 2012

Won himalaya & syahirah.. Tq cosmo

                                          assalam

Lama sangat tak update pasai menang-menang kan.. Hikhikhik.. Sebab lama tak menang :-P

Rezeki sedang elok ja sampai, plan nak pi kl terus dapat sms pi ambil hadiah di menara citibank.. Dua-dua dari cosmo.. Best jugak sebab kami memang pakai barang syahirah macam krim muka dengan bedak, bb cream dia tu ada niat nak try beli tup tup dah dapat free ni lagi syok. Jimattttt...

Barang himalaya tak pernah try sebelum ni... Ada cream untuk sapu kat kaki kasi kulit kaki yang keras kematu tu lembut licin balik.. Hikhikhik, wajib cuba ni..

Alhamdulillah banyak jugak rezeki dari cosmo hadiah kecik-kecik ja lah, teringin nak menang pakej holiday atau bag it, still try lagi.. Harap ada rezeki, bulan ni last langgan cosmo, niat nak tambah lagi 1 tahun.. Hehehe..:-D

* set  bio essence bird nest tu ada lagi tau, klik kat gambar bio essence di sidebar tu.. Kami la ni jarang buka email, so ada sapa yang bekenan bleh wassap or sms 0147151617



2 comments:

  1. rajinnya join contest,tahniah :) jmputla follow kmbali :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya.. klu dok dekat apa ang xmo bg aku snng kn.. hihihi

    Anyway tahniah...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails