Tuesday, October 16, 2012

Halooooooooo! !!!!!

Assalam..

Fuh..fuh.. Dah bersawang merata dah, habok pon dah tebai seinci dah kat umah kecik nih.. Lama gila tak update apa-apa kat sini, tak tau la pasai pa, asal ada idea nak update ja mesti bz tak sempat nak buka lappy.. Dah la lappy la ni nureen dah buat cam dia yg punya, so mak dia yg tak brapa nak rajin ni pon bertambah la Malas la nak update..
Banyak crita ooo nak tempek kat sini, tgoklah slow-slow kita tempek noo..
Kita buat ringkasan skit apa yg patut tempek nnt kot nanti lupa bleh tengok kat sini balik

* hubby dah selamat sampai ke malaysia & la ni masuk keja balik dah so rutin pi balik keja seperti sebelum ni la, tapi rasanya ada dalam seminggu 2 kali ada la kami pi balik keja drive asing sbb hubby duty la, balik lewat la.. Yg penting hubby dah ada depan mata.. Bye-bye skype, pasword pon dah lupa rasanya..hikhikhik

* entry ni di update dari tab yg hubby hadiahkan bulan 7 ari tu..katanya hadiah besday advance yg bulan 10 punya, besday baru ni nan ado apa pon.. Ada la sesi memenuhkan perut skit kami sefamily

* yang dok bz sangat tu sebenarnya opis kami kalut audit 5S, semua tau kan apa bend tu, adoi la.. Rasa ari-ari p keja tu cam tak cukup masa ja.. 1 opis yg sekangkang kera ni kami buat sorang-sorang ja.. Byak gila benda yang nak ditag, tapi bila dah siap memang rasa kepuasan yg best sgt, walau tak de org puji pon.. Hahaha

* ada ahli baru dalam family.. Ops! Bukan baby baru tau, namanya "si emas" dulu kami ada si hitam pastu ada adik dia si kuning, la ni kami lepaskan si kuning dan ganti ngan si emas, bukan tak sayang..  Tapi nak buat cam na kan..

* raya ari tu kami raya di taiping umah family hubby.. Sistem gilir mmg diguna pakai tapi sebab tahun ni baru hubby beraya di malaysia tu pasai bagi peluang hubby raya ngan family dia.. Alah, tak kisah sangat taiping ngan pokok sena bukan jauh pon, balik jugak umah family kami tapi raya ke2 la.. Tiap tahun pon sama cuma beza raya pertama ja kat mana dulu

* anak dara si nureen dah boleh bertocang, hoyeh!!
Hahaha, tu pon nak crita jugak ka? Mesti lah kan.. 3 tahun lebih baru boleh ikat rambut tu..

* weekend lepas kami baru balik dari oliday di penang, best ooo.. Syok tgok muka naufal ngan nureen teruja nek kapal terbang tambah plak bleh mandi kolam yg superb kat hotel tu.. Nanti kami buat review skit noo..

Tak ingat dah la nak tempek apa lagi, tak pa la nanti kalau ingat kami boh kat sini noo..
Dah ubah skit la guna " kami" tak pa kan? Pastu taip pon ayat ikut sedap kami ja.. Rasa lebih santai, korang paham kot..

Oklah, nak sambung keja balik.. Bye uoolllss


3 comments:

  1. salam ,

    happy belated bufday .
    ehh bufday kita beza sehari ja ... hihihi
    mmg tunggu awk update blog .

    dahlia.

    ReplyDelete
  2. Yuuu huuu... sibuk sgt yer..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails