Friday, March 19, 2010

✿2nd Decoupage✿

SALAM

Sekarang aku sudah terjerumus dalam kancah mendecoupage....kisahnya bermula apabila aku slalu blogwalking sehinggalah terjumpa blog-blog yang cerita tentang decoupage. Belek punya belek, baca punya baca...then hati ku sudah tertawan dengan seni decoupage...
Aku pun apa lagi..memulakan langkah seribu pertama iaitu larikkk oder kit D.I.Y deoupage..

Semalam aku dah post N3 hasil kerjakaki kerjatangan aku yang pertama (klik sini) so ari nia aku nak kasi uolls tengok pulak hasil yang kedua

balang Cokelat (tudung dah hilang)....dah siap tak tau pulak nak letak apa dalam tu...
Ada  cadangan????

balang ni asalnya putih jernih (transparent) betul ke aku eja tu..

Yang ni pulak kotak Ferero Rocher...

pandangan dari atas atas....

Ok, setakat ini dulu.....

1 comment:

  1. weyh. cun2. bukan main hang no..

    pakai apa wat tu? ok gak leh cover balang kuih raya aku tu hik2.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails