Tuesday, April 10, 2012

Naufal & Nureen yang punya

As salam

Malam bila tah dalam minggu lepas ct ada pi beli barang kat kedai area rumah ni... dok melilau dalam kedai cari barang tu baru perasan Naufal dan ikut kat belakang...patah balik cari rupanya dia dok ikut belakang
 sorang budak pompuan yang dok main PSP dalam kedai tu.. budak tu kecik skit dari naufal so bila dia dok kat belakang nampak la apa budak tu main... bila panggil... baru sengeh-sengeh mai kat ct.. bertuah sungguh la..
Ct perasan budak pompuan tu asyik jer dok main PSP tu sampai mak dia dah kuar kedai pon dia dok kat situ lagi...memang kusyuk la dia dok main
Dalam keta ct tanya Naufal...

Abang dok kat budak pompuan tadi tu buat pa?
tak buat apa... tengok ja...
tengok apa?
dia main game
abang nak ke game tu?
abg  nak la... tapi abg kena pandai dulu baru boleh main game
Sekarang abg tak pandai ker?
pandai.... tapi kena lagi pandai...

Sebabkan Naufal dah pandai so Naufal dapat ini dulu...nanti dah lagi pandai baru boleh dapat PSP

mana boleh untuk Naufal saja so Pinky tu untuk Nureen

Bukan tak boleh beli PSP tu tapi takut Naufal leka ngan benda tu ja... sekarang ni pon kena suruh tengok buku baru dia tengok kalau tak dok mengadap tv ja...Nanti dah besaq pandai bahagi masa boleh la...

*ini lah barang dalam parcel airpak ari tu*

3 comments:

  1. betui2 budak2 jgn diajar mende2 gitu ..klu tak spoil nanti ... sbb dah jd kat family ai dah .... huhu tak mo pi skolah .. last2 bila besar tak bekerja ..alahai .....

    ReplyDelete
  2. Beli pvp ala2 psp jugak. Di Teow Soon Huat ada jual ground floor. Kioks mengadap gurdian. Kak beli untuk bg teh nak bagi dia dok diam bila keluar.

    ReplyDelete
  3. Betoi2. budak2 la ni cpt pandai n cpt tngkap bnda2 mcm tu. nak xbeli kesian jugak sbb depa dok tgk budak len ada. Mcm tu pun ok jnji depa xleka dok ngadap ja kn. masa depa jauh lagi kn nk ngadap buku semua. apapun semoga abg naufal terus rajin n jadi budak pandai.. aminn.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails