Tuesday, November 1, 2011

Won Bio-essence worth RM223.60

As salam

Alhamdulillah rezeki penutup Oktober, Baru semalam terima surat dari Blu Inc untuk 

September pertama kali beli dan join Contest Female ni... dan ini lah hasilnya.
Ct tak menggunakan produk ni tapi boleh dijual pada sesiapa yang berminat macam yang ct buat di entry 

Masih ada 2 lagi hadiah yang belum dapat apa-apa info

Kedua-duanya dari Majalah EH! dan parfume tu atas nama hubby.

*Ct saja tempek semua kemenangan di blog supaya senang Ct nak tau yang mana dah dapat yang mana belum lagipun boleh update blog jugak*


3 comments:

  1. saya baru nak try giveaway kat magazine ni. ade tips ke?

    ReplyDelete
  2. Bestnya!! Tahniah dear.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails