Monday, October 17, 2011

First Time menang dari Marie Claire




As salam

Alhamdulilah... ada lagi rezeki ct menang dalam kontest melalui majalah. Kali dari Marie Claire, ct menang ALDOGIFT PACK bernilai RM250

Tak pasti pulak apa isi gift pack tu.... cuma disini ada bagitau sandals dan sunglasses
Tak kisah la apa pun... kalau tak nak guna boleh dijual.
First time join Marie Claire tak sangka ada jugak rezeki so bulan depan pasti Marie Claire tersenarai dlm majalah yang wajib dibeli.
Boleh tengok senarai pemenang isu september DISINI

*Tension betul.. cosmopolitan dah tak  dijual di Langkawi, dah banyak bulan terlepas*


4 comments:

  1. Congrats.. rajin nye CT join contest..

    ReplyDelete
  2. @Tihara benda free mmg best,,,hehehe

    ReplyDelete
  3. @wifenavy tq... saja ja isi masa lpang...dah menang skali tu yg lg syok

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails