Friday, December 7, 2012

Tamat sudah belajar

As salam

Belum apa-apa nak ingatkan entry yang akan di tempek kat sini semua crita lama sebulan dua yang lepas.. biasa la kan.... kami ni mood tempek crita tak berapa nak mai lagi...


kita layan gambaq ja lah... tak payah dok cerita panjang-panjang





Tamat disini... Tahun depan bermula lah sesi di Sekolah Kebangsaan Seri Negeri
Entah la macam mana nanti... kita tunggu dah lihat :)

Barang sekolah apa satu pon tak beli lagi, Plan awai nak pi beli kat belah tanah besaq sana tapi kami susah nak cuti la... ujung tahun ni banyak benda nak kena siapkan... Dok pikir lagi la kat mana nak cari lagipon ni first time beli barang sekolah anak.. dah dekat 12 tahun dah tinggai alam sekolah ni..
Brand apa baju sekolah yang ok skit... ada habaq kata brand Canggih... betoi ka?
weekend ni kena pi cari kat Langkawi ni dulu la, kalau tak ok kena pi tanah besaq jugak la rasanya... Malasnya nak bersesak naik feri ni... time cuti sekolah la kan.. separuh feri penuh dengan plastik Idaman Suri ngan Ismail Group ja..

OK nanti kita sambung lagi dengan cerita lain plak...



1 comment:

  1. tudia dh grad dh abg naufal no. hmm syoknya dh jd mak2 nk p shopping baju sek ank. aku ni xmerasa lg la nmpknya sbb unifom beli dr sek ja.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails