Monday, January 9, 2012

Ole-Ole dari Lebanon

As salam

Dah balik dari obersea wajib la ada ole-ole kan?   
hehehehe..  part ni yang syok  
Jom layan apa yang dibawa balik

 Ini awai-awai lagi Ct dah pesan..ada lagi ni yg tak snap sbb dah pack nak kasi MIL ngan my  mom
 Cilok dari google
Habatus sauda....banyak kegunaanya...ada 2kg jer..bahagi-bahagi untuk sedara ngan kawan-kawan
Murah kat sana

 Bag ala-ala tentera....ada 3...hitam. hijau loreng cam lam gambar tu dan loreng padang pasir cam tentera US punya uniform tu...tau kan? Smart!

 Jam.. TIMEX...huhuhu..yang ni sedikit kecewa maybe bukan rezeki Ct nak pakai jam ni..

 Roti kebab original dari sana....besaq gabak cam sarung bantal hahaha
ye lah kan kat sana kebab ni cam kita makan nasi kat sini la..hari-hari makan ni..
Tunggu next entry bila dah siap jadi kebab..(kalau rajin)

 Shawls...pashmina...tudung segi empat
Shawls yang biru (kiri) ngan coklat tu..ada liplapliplap skit..
Pashmina yang purple ngan biru (kanan)...original pashmina yg ditulis kat packing
Tudung segi empat tu lupa nak snap....sebundle, kuality kain cam silk tp tak pasti..dah pakai, ok jgk

Yang ni paling besh......Parfume yang selama ni Ct tak penah merasa pakai..hehehe maklum le tak berduit...
Kali ni dapat la berwangi wangian....disana memang murah...
Jadore
jadore limited edition (Ct pling suka)
Nina ricci
Nina ricci elixir
burberry (2jenis)
Paco Robbane 1 Milion set sekali ngan lotion
Escada (Hubby suka yang ni)
Ni stok 3 tahun kot...hahahaa

Yang tak sempat snap... baju anak, t-shirt bersulam Unifil dan jubah untuk MIL
Sikit jer nih...hubby cakap member dia lagi banyak memborong....ye lah kan dah ada ramai adik beradik so kena beli sorang satu la kan.

~TaTa ~


2 comments:

  1. wahhh bestnya! dpt tudung n parfume yg peling besr eh?
    wei, bila nk trn KL? singgah la ptjaya.. rindu la kt ang.
    pastu bw skali 1 botol burberry tu, aku suka ehkekekeke..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails