Tuesday, May 15, 2012

Ini budak kuat makan

As Salam

Dah lama tak buat sesi kunjungan hormat ke Mcdonald...Naufal ngan Nureen lebih suka KFC dari McD
 tapi sebabkan KFC pokok asam tu tutup then Ct plak malas nak ke KFC jetty yang payah parking tu maka kami ke McD je lah petang tu.

2 set happy meal
1 untuk Nureen
1 untuk Naufal
TAPI
Dua-dua set dibedal oleh Naufal...Nureen amik mainan jer... Naufal dengan senang ati abiskan buger tu bila Nureen tak nak.

Baru jer nampak badan nak kurus skit tup-tup dalam seminggu dua ni selera makan Naufal makin menjadi-jadi...Cuma sekarang ni dia makin tinggi tu pasal tak nampak bulat sangat cam dulu
tapi bila timbang memang makin naik.

BMI 26.3 

2 comments:

  1. selera ny naufal makan...lunch jap lagi nak cari macd la ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails