Friday, February 12, 2010

♥Ada Apa Dengan Sehelai Kertas♥

SALAM

Jika kita seorang yang kreatif pasti macam-macam yang boleh dibuat bila diberikan sehelai kertas.
Selain dari menulis,menconteng dan mewarna apalagi yang boleh dibuat?
 Aku nak bagi sikit idea kat uolls... cuba try test buat macam ni









5 comments:

  1. Saya teringin nak belajar buat cmni..tapi tak pernah jadi..huhu. suka benda2 unik cmni ^^

    ReplyDelete
  2. Koleksi2x gambar kertas yang menarik..

    :-)

    Peh camna kertas tu diorang leh buat jadi tengkorak.. cam superimpose aja 2..

    ReplyDelete
  3. :Amanda~ nnt kita search kat mana leh blaja buat benda ni...hehehe...

    ReplyDelete
  4. :AJ~ Superimpose ke? pikir..pikir..pikir...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails